Loading...
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Marvel's The Defenders 1x8

The Defenders

Teksa Nju Jorku i afrohet shkatërrimit, Elektra sheh se ç’ka përtej murit dhe Mbrojtësit bëjnë edhe një përpjekje të fundit për të shpëtuar qytetin.

Aug. 18, 2017

Marvel's The Defenders season 1

Loading...