Loading...
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Marvel's The Punisher 2x10

The Dark Hearts of Men

Amy vrapon të ndihmojë Frankun, i cili ndodhet i prangosur në spital. Karen Page dhe agjentja Madani mundohen të zbulojnë më shumë për vrasjet e tri femrave. Pilgrimi merr lajme dërrmuese.

Jan. 18, 2019

Marvel's The Punisher season 2

Loading...