Loading...
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Marvel's The Punisher 2x3

Trouble the Water

Ndërkohë që jeta e Piligrimit fillon të zbulohet, Franku dhe Racheli e gjejnë veten nën arrest, por komisariati nuk është dhe aq i sigurt.

Jan. 18, 2019

Marvel's The Punisher season 2

Loading...