Loading...
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Marvel's The Punisher 2x4

Scar Tissue

Ky episod tregon gjendjen e tronditur mendore të Billyt nga e kaluara e tij tragjike, ndërkohë që Frank dhe Agjentja Madani janë në kërkim të tij.

Jan. 18, 2019

Marvel's The Punisher season 2

Loading...