Loading...
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Marvel's The Punisher 2x5

One-Eyed Jacks

Franku vendos të takojë njerëzit e Konchevskyt, pavarësisht se e di rrezikun që i kanoset. Madani përpiqet me çdo kusht të gjejë Billyn dhe ta burgosë.

Jan. 18, 2019

Marvel's The Punisher season 2

Loading...