Loading...
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Marvel's The Punisher 2x6

Nakazat

Amy (më parë Rachel) tregon disa fotografi që qojnë në një komplot. Russo lexon raportin e tij, ndërsa historia e Madanit rreth Russos sa vjen dhe tensionohet.

Jan. 18, 2019

Marvel's The Punisher season 2

Loading...