Loading...
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

How I Met Your Mother 1x4

Return of the Shirt

Ted rilidhet me një pasion të vjetër dhe shumë shpejt kujton pse ai është hedhur në vendin e parë. Barney paguan Robin për të thënë gjëra të egëra.

Oct. 10, 2005

How I Met Your Mother season 1

Loading...