Loading...
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Stranger Things 1x1

Chapter One: The Vanishing of Will Byers

Në Departamentin e Energjisë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës ndodh një event i pashpjegueshëm. Më pas, kur një djalë i vogël me emrin Uill zhduket pas një nate të kaluar me shokët e tij, nëna e tij Xhojs dhe qyteti i Hokinsit zhyten në terr.

Jul. 15, 2016

Stranger Things season 1

Loading...