Loading...
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

The Gifted 1x9

outfoX

Ekipi zhvillon një plan të rrezikshëm për të ndihmuar mutantët që janë në kujdestarinë e Shërbimeve të Sentinelit. Reed zbulon detaje për Andin dhe Lauren në lidhje me historinë e familjes së Struckers që mund të provojë të jetë një ndërrues i lojërave.

Dec. 04, 2017

The Gifted season 1

Loading...