Loading...
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Vikings 5x11

The Revelation

Ivar kurorëzohet mbreti i ri në Kattegat në kohë për të mirëpritur kthimin e Rollos. Bjorn, Lagertha dhe Ubbe duhet të mbështeten tek një aleancë e rrezikshme për të mbijetuar.

Nov. 28, 2018

Vikings season 5

Loading...